Bah! We zijn weer thuis.

Jeetje, wat baalde ik toen we weer vlakbij huis waren na onze heerlijke vakantie. Nou Ben met mij, wat waren we nog graag een weekje (of 10) gebleven.

Alhoewel ik altijd tijd nodig heb om te acclimatiseren, routine los te laten en me over te geven aan het vakantie gevoel. Wil ik daarna gewoon niet meer naar huis.

Ik merk aan mezelf dat ik me zoveel minder druk maak om van alles en nog wat. En zou dat gevoel eigenlijk altijd wel willen hebben. Maar meestal zodra ik thuis kom, switcht er een knop in mijn hoofd en ben ik meteen weer de ‘het moet zo’ Stefanie.

En woow..wat vind ik dat lastig. Het gevoel van, o ja.. nu kan iedereen weer langs komen ( en moet ik dus gastvrij zijn), moet ik alles op orde hebben in huis, worden er dingen van me verwacht. Kortom, ik moet weer mee gaan doen in ‘ het leven ‘. Nou ik kan je vertellen dat, dat gevoel me meer dan eens om het hart vliegt.

Dus eigenlijk zou ik gewoon op levenslange vakantie willen *knipoog*. Geen druk ervaren, mijn eigen structuur invullen, gewoon lekker m’n ding doen.

Die vrijheid moet ik nog gaan ontdekken in mijn eigen huis.

Herkennen jullie dat? Dat je, wanneer je op vakantie bent dingen je veel makkelijker kunt loslaten??

Stefanie Brouwer

Delen op social

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Design en lifestyleDesign en lifestyle