Dromen mag!

Hoi!
Nu we toch zo lekker in de flow zitten over dromen. Dromen over je droomhuis, droomlijf, droomhuwelijk, droomgezin. Zijn er een aantal dingen die ik heel graag in mijn leven zou willen doen/mee maken. Heus komt niet alles uit. Maar het is niet voor niks dromen hé 😉
Naar Australië gaan. Met stipt op nummer één dat wil ik echt heel graag. Wat het precies is dat mij trekt? De omgeving, de dieren ( oké er zijn wel veel slangen, spinnen en andere enge beesten) ik wil heel graag een keer naar Australia Zoo je weet wel dat park van *Steve Irwin. Waar je lekker met koala’s mag knuffelen en worstelen met krokodillen enzo 😉 Absoluut een grote droom!
Naar Disneyland met mijn gezin. Ik ben er zelf nooit geweest en het lijkt me absoluut geweldig! Maar vooral om die ervaring te delen met de kinderen. Maar dan wel dat ze allemaal groot genoeg zijn om het zich later ook nog te kunnen herinneren. Dus als dat ooit gaat gebeuren duurt het nog wel een jaar of vijf. Kunnen we nu vast gaan sparen 😛
Trike rijden. Dat hoop ik echt binnenkort een keer te gaan doen!  Wil ik echt al heel lang en als we in januari tien jaar getrouwd zijn, zou ik dat wel een leuk cadeau vinden. In ieder geval hoop ik dit nog eens te kunnen doen!
Werken met dieren. Ja, die zou ik ook ooit in vervulling zien gaan. In een dierentuin, bij een dierenarts, een asiel, een eigen dierenopvang starten, zeg het maar. Het lijkt me geweldig ( mijn echte kleine meisjes droom) wie weet..ooit!
Een boerderij hebben met dieren uiteraard. Een leuke boerderij, een stuk land. Kippen, katten, honden, schapen, koeien, ezels, konijnen. Een grote moestuin, oké eerst moet ik dan een cursus hoe krijg ik groene vingers volgen. Maar toch.. ja echt het lijkt me super. De jongens lekker ravotten in de tuin, ik verzorg de dieren, Ben rijd rondjes op de grasmaaier. *Zwijmelt volledig weg*
Tienermoeders helpen. Als tienermoeder verandert je leven in één klap en kan je echt geen tiener meer zijn. Het lijkt me zo mooi om een huis te hebben waar ik tienermoeders zou kunnen opvangen, of ergens werken/vrijwillig helpen. En ze kan helpen en bij staan. Ik was zelf een tienermoeder en daarom spreekt me dit ontzettend aan.
Dit zijn best grote dromen.. En echt dingen die ik heel graag wil. En natuurlijk gaat niet alles lukken en dat is ook niet erg. Maar blijven dromen is goed. Uitkijken naar wat er kan komen, wat er mogelijk is. Je verheugen op mooie dingen maken je leven een stuk vrolijker. Ooit hoop ik echt een aantal van deze dromen te kunnen afstrepen van mijn lijstje. Voor nu zit ik midden in het kleine kinder grut en dat is voor nu een heerlijke/hysterische realiteit, want moeder worden stond altijd al boven aan mijn lijst.
Liefs
Wat zijn grote dromen die jij hebt? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *