Even bijkletsen!

Vandaag geen weekoverzicht met veel foto’s maar een bijklets blog!

De jongens hadden deze week vakantie en ik heb eigenlijk geen foto’s gemaakt maar juist mijn telefoon aan de kant gelegd. En nu we het daar toch over hebben… mijn telefoon gedrag stoorde me zo en ik heb daarom besloten weer tijdelijk alle apps en spelletjes te verwijderen die me teveel afleiden van de dingen die er werkelijk toe doen. Whatsapp heb ik wel behouden..ook al zou ik er best zonder kunnen, voor bijna de halve wereld is dat communicatie middel nummer één volgens mij 😉 Maar genoeg over mijn telefoon perikelen.

Hadassa had deze week flink last van haar buik en alhoewel er aan haar gedrag niet veel te merken was ze was vrolijk als altijd maar had heel veel vieze luiers op een dag. Daarbij dronk ze ook ontzettend weinig dus ik was wel een beetje bezorgd over uitdroging. Ze heeft dit al wel eens vaker gehad en echt een verklaring heb ik er ook niet voor. Deze week is ze dan ook niet naar het kdc geweest. Maar gelukkig is ze sinds gisteren weer oke, ze drinkt weer goed en haar buik is weer rustig!

Verder hebben we samen een relaxte week gehad. De jongens hebben hutten gebouwd, films gemaakt, gespeeld met vriendjes en veel video spelletjes gedaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje op zag tegen deze vakantie omdat de jongens nog al ehm.. onrustig waren de dagen voor de vakantie maar het ging echt wonderbaarlijk goed! Super fijn dus.

Komende week gaat Ruben op schoolkamp hij heeft er zin in en ook ik vind het een stuk minder spannend dan vorig jaar haha. Ook kijken we erg uit naar de zomervakantie en dan vooral het deel wanneer we naar de camping gaan. Alleen zie ik als een berg op tegen de hitte!

Op naar weer een goede week 🙂 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *