Noodweer!

Ja..ik ben er zo één. Die klaagt bij te veel warmte. Als de zon te warm word..dus voor mij is dat boven de 22 graden zo iets. Dan echt,, ik kan er niet tegen.

Ik hou er van om zonder jas te buiten te lopen, het liefst het hele jaar door. Dus een beetje warm vind ik heus niet erg. Maar als ik nog voordat ik goed en wel wakker ben het zweet al van m’n voorhoofd kan vegen ben ik echt niet blij.

Waarom ik niet van warm weer houd?

1. Ik kan niks doen, want bij elke beweging word er energie uit m’n lichaam gezogen in de vorm van zweet. En juist die dag wil ik dan van alles!

2. Ik moet korte en ‘blote’ kleding aan om enige kans van overleven te hebben. En daar hou ik niet van ( iets met niet echt blij zijn met m’n lijf)

3. Als ik met dit weer moet auto rijden, ga     ik    KAPOT.   (lees: Geen airco. maar dan nog)

4. De kinderen gaan nog een tandje harder klagen.  ( en ja geef ze eens ongelijk?)

5. Ik moet een badje neerzetten voor de kinderen, in dat bloedhete weer dus. En dat bad drama    kennen we inmiddels allemaal.

6. Met een baby die je nog veel moet vasthouden is het gewoon alsof je in een sauna zit met een verwarming op je schoot.

7. De vliegen lijken ook ineens met meerdere familie leden te zijn dan ik in eerste instantie dacht.

8.Ik word er chagrijnig van ( de bovenstaande argumenten zijn daar de reden voor)

En er zijn gewoon mensen die ‘genieten’ van dit weer. Serieus die gewoon gaan liggen bakken onder die bal met lava, waarvan ik het idee heb dat hij een meter van af staat. Ik vind het bewonderenswaardig.

Echt.. ik zet geen stap buiten de deur, alleen voor het noodzakelijke. Ik probeer zo min mogelijk te bewegen en ik overweeg nu al om in een ijskoud bad te gaan liggen.

Een korte samenvatting: NOODWEER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *