Op een goede manier gelukkig ;)

Ik hou  veel dingen voor mezelf. Ik probeer zo nu en dan eens wat meer te ‘vertellen’ in mijn geval te schrijven. En zelfs mensen die dicht bij me staan, lezen het dan op de blog en horen het niet persoonlijk van mij. Best wel raar eigenlijk. ..Maar zo zit ik nu eenmaal in elkaar.

Ik heb wel gemerkt dat het me echt goed doet als ik dingen schrijf die “zwaar” zijn. Het maakt me “lichter”  Dat ik steeds meer mag laten zien wie ik ben, en dat ook echt durf te laten zien. Ook de vervelende dingen.

Maar sinds de zwangerschap van Hadassa en alles daarom heen. Ben ik aan het veranderen op zoveel vlakken. Op een goede manier gelukkig 😉

Aan de ene kant is er echt wel het verdriet, de angst. Alles wat er in mijn vorige blog stond kwam recht uit mijn hart.

Maar ook de andere kant wil delen. Ik leer mezelf beter kennen, soms lijkt het nog wat onwennig en verbaas ik mezelf hoeveel ik deel met Ben. Als ik me rot voelde zweeg ik meestal of wimpelde het af. Nu praat ik erover en leg ik Ben uit wat er in mijn hoofd om gaat. Nog niet altijd….maar de keren dat ik het doe is een  het hele overwinning.
Het doet me goed dat ik verander, dat ik kan en mag groeien naar de vrouw die ik graag wil zijn.  Dat ondanks alles wat er gebeurd er dus ook echt mooie dingen gebeuren, in ons huwelijk, als ouders en voor mijzelf. Groeien doe je dus zeker ook, (misschien wel juist) in zware periodes in je leven.

P.s Bedankt voor alle lieve reacties op mijn blog, doet mij ontzettend goed! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *