Sterke kanten

Hoi!
Na aanleiding van mijn blog over een aantal van mijn slechte gewoontes werd ik uitgedaagd een blog te schrijven over mijn sterke kanten. Oké, ik moet zeggen jemig wat lastig! Ik zie vaak alleen mijn negatieve kanten, dingen waar ik me aan erger. Maar ik denk dat, dat wel voor meer mensen geld. We gaan maar eens een poging wagen.
Lollig zijn. Ja.. ik vind mezelf lollig 😛 Ik lach om mijn eigen grapjes en kan anderen mensen vaak aan het lachen krijgen. Ik heb wel een beetje een bijzondere vorm van humor en ik hou van overdrijven en sarcasme.
Geven/mensen blij maken. Als ik vroeger mijn verjaardagsgeld of zakgeld had gekregen kocht ik voor iedereen die ik leuk en aardig vond wat. Ik geef makkelijk spullen weg en wil graag iedereen geven wat hij/zij graag wil. Ik kan mensen dan ook ineens verrassen en met een kadootje voor de deur staan. Ik hou ervan.
Ik kom op tijd. Ik heb een hekel aan te laat komen. En ik probeer echt altijd op tijd te zijn, en eigenlijk lukt dat altijd. 
Zorgzaam. Ik zorg graag, daar komt het eigenlijk op neer. Of het om familie, vrienden of onbekende gaat. Of dieren 😛 Ik help graag.
Ik kan leuk schrijven. Dat ik dit over mezelf zeg is een hele overwinning 😉
Nou ehm.. ik vind het wel best voor deze blog. Ik heb er toch wat uit weten te wringen.
Liefs
Zeg eens? Wat zijn jou sterke kanten? Ik hoor ze graag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *