Bij de Brouwers, week 20

Maandag: Na een wat onrustige dag heb ik weinig zin om wat te doen. Nadat ik Ruben en Hadassa naar school heb gebracht rij ik langs de Jumbo voor het avondeten. Ik wilde eigenlijk de weekboodschappen halen maar besloot ze voor morgen te bestellen. Daarna haal ik stro en cavia voer. O ja, want we hebben sinds donderdag twee cavia’s! Bert en Sam. Super leuk! Uiteindelijk wordt ik nog best productief ik draai enorm veel was, stofzuig en dweil de woonkamer. Stofzuig de slaapkamers en trappen en schil ik de aardappels voor het avond eten alvast. Tegen de tijd dat ik klaar ben moet ik Ruben en Hadassa alweer ophalen. Als iedereen thuis is neem ik ook even tijd om te relaxen als de kinderen zichzelf ook vermaken. Ik maak het avond eten klaar en als Ben thuis komt ga ik naar Marije. Tijd voor filmavond! Het is ontzettend gezellig, en natuurlijk eten we nachoschotel *kwijl*. Eenmaal thuis ligt iedereen al op bed dus ik ga ook.

Dinsdag: De kinderen zijn naar school en ik start rustig op met een ontbijtje en een video van Joyce Meyer. Ik haal de boodschappen op en als die opgeruimd zijn maak ik het cavia hok schoon. Ik zet een wasje aan en haal de vaatwasser leeg en dan haal ik Ruben van school. We lunchen samen en eigenlijk doe ik niet heel veel productiefs meer… maar onze quality time samen is ook wel erg fijn. Ben en ik hebben een afspraak, dus als ik Hadassa heb opgehaald breng ik haar naar m’n ouders. Eenmaal thuis, vertrekt Boaz naar gym en bestellen we een patatje ( geen zin in koken vandaag). Ben ruimt het schuurtje op terwijl ik Hadassa op bed leg. Als de jongste drie liggen kijken we televisie en om half 10 gaat hier het ligt uit. SLAPEN!

Woensdag: Ik besluit vandaag een eetdagboek video op te nemen voor YouTube, dus probeer ik zo goed mogelijk vast te leggen wat ik eet. Als ik Dex heb uitgelaten, ga ik even langs de speelgoedwinkel. Ik ben zo’n moeder die soms random cadeautjes koopt voor de kinderen.. gewoon omdat ik van ze houdt en trots op ze ben. Dus als ik voor iedereen iets leuks heb uitgezocht rij ik nog even naar Veendam, Boaz heeft sokken nodig. Gideon gaat bij een vriendinnetje spelen en Boaz speelt hier met Jolé ( nichtje 🙂 ). Ik vouw flink wat was en daarna haal ik Ruben en Hadassa van school. Daarna is het even tijd voor ontspanning. En na het avond eten (en als Hadassa op bed ligt) zet ik de vlog die ik vandaag heb gemaakt in elkaar.

Donderdag: Niet erg veel te vertellen vandaag…ik heb op een aantal wasjes na helemaal niks gedaan! Wat op de bank gehangen en genoten van de rust. Aan het einde van de middag breng ik Gideon naar blokfluit les, EINDELIJK mag het weer! Hij had 1 les gehad en toen moest alles dicht, dus het was erg fijn dat het weer kon! De rest van avond verloopt ook rustig. Ik ben zelfs moe, waarschijnlijk van het niks doen 😉

Vrijdag: Heerlijk…het is bijna weekend! Vandaag is Hadassa’s vrije dag en dat is fijn want dan hoef ik niet op tijd aangekleed en klaar te zijn. Rustig opstarten dus. Ik heb idee dat de hele week al vrij rustig verloopt eigenlijk alsof ik niks gedaan heb, nouja..misschien heb ik het even nodig ofzo. ‘S middags ga ik met Ruben naar de mondhygiëniste. Na het avond eten hebben we film avond zoals elke vrijdag avond, een heerlijke traditie! We kijken Sjakie en de Chocoladefabriek, erg leuk! De jongens blijven lekker lang op en daarna gaan we naar bed.

Zaterdag & Zondag: Zaterdag wederom een dag waarop we ontzettend weinig doen! Deze week is blijkbaar niet zo spectaculair. Maar Ben en ik genieten van het luieren en gewoon wat rommelen in huis. Zondag is het eerste pinksterdag en gaan we lunchen bij mijn ouders. Erg gezellig, en lekker! Ik ga later op de middag met de kinderen vast naar huis en Ben blijft nog even hangen voor de Formule 1. Onze avond verloopt rustig, de jongens blijven opnieuw lekker op en Ben ik kijken in bed nog een aantal afleveringen van criminal minds. Tot volgende week!

Hoe was jouw week?!

Stefanie Brouwer

Delen op social

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Design en lifestyleDesign en lifestyle