Bij de Brouwers, week 21

Maandag: Het is tweede pinksterdag en iedereen is dus nog lekker vrij. Heerlijk zo’n extra dag achter het weekend aan! We starten onze ochtend rustig op en lopen lekker lang in onze pyjama’s. Aan het eind van de ochtend besluiten we dat we zin hebben in een turkse tosti en gaan daarvoor naar Veendam om de ingrediënten op te halen. Ik moest toch nog naar de winkel om cadeautjes te kopen voor Jeffrey want hij viert vandaag zijn verjaardag. Als we thuis zijn, halen Ben en ik met hulp van Hadassa 😉 het onkruid uit de voortuin. Daarna ga ik met de kinderen een film kijken en maakt Ben de tosti’s klaar..HEERLIJK!!! Rond drie uur gaan we naar Jeffrey voor z’n verjaardag, het was erg gezellig! ‘S avonds is het voor iedereen weer even wennen om op tijd naar bed te gaan, behalve voor Ben en mij 😉 Wij houden erg van op tijd in bed liggen..!!

Dinsdag: Iedereen weer naar school! Ik maak de woonkamer schoon en haal de boodschappen op. Daarna maak ik het caviahok schoon en doe ik nog wat huishouden. Het is een regenachtige dag (alweer) dus ik haal Ruben op van school. ‘S middags ruim ik de kamer van Boaz en Gideon op, die slapen graag bij ons en ik moest de matrassen weer terug slepen naar hun eigen kamer. Voordat ik Hadassa ophaal van school rij ik gauw nog even langs de winkel want ik was andijvie vergeten te bestellen en we eten vanavond andijviestamppot…niet echt handig. Boaz mag vandaag weer voor het eerst binnen gymmen en heeft het erg leuk! Als de jongsten op bed liggen en de keuken en woonkamer opgeruimd zijn ploffen we op de bank en kijken we televisie.

Woensdag: Pfff…ik ben rond half 4 wakker en kan niet meer slapen, toch blijf ik liggen want ik voel me wel moe. Hadassa wordt rond 6 uur wakker dus dan moet ik er wel uit. Voordeel van het vroege opstaan, ik ben mooi op tijd klaar en heb alle aandacht voor de kinderen. Als ik thuis ben van Hadassa wegbrengen merk ik hoe moe ik eigenlijk nog ben…ik schuif achter de computer….en eh,. daar blijf ik zitten. Om twaalf uur zijn Boaz en Gideon vrij en na het middag eten gaan we naar Veendam want ze hebben beide nieuwe schoenen nodig. We zijn snel geslaagd en gaan weer naar huis. Daarna Hadassa ophalen, koken en tja.. zoals elke avond chillen voor de televisie.

Donderdag: Als ik Hadassa naar school heb gebracht, kleed ik me om en fiets ik naar m’n moeder. Ik ga samen met haar en Esmee naar de sportschool. De eerste keer weer in LAAAAANNNGEEE tijd! Ondanks dat het zweten is, is het toch wel erg fijn om weer bezig te zijn! Daarna lekker onder de douche en wat in het huishouden doen. ‘S middags met Gideon naar blokfluit les en vanavond lekker makkelijk de frituurpan aan! ( al het werk van de sportschool weer teniet doen 😉 ) ‘S avonds lekker relaxen voor de buis.

Vrijdag: Hadassa is vrij, dus dan ziet de dag er rustig uit, we doen niet te veel. Ruben en Gideon zijn beide lekker op tijd vrij. Boaz heeft pech en heeft een lange dag. Ik doe wat huishouden en vermaak Hadassa, alhoewel ze het liefst de hele dag op haar tablet zit. Ruben heeft ‘s avonds een gezellige avond van de jeugd groep van onze kerk. Gideon mocht vanavond de film uit kiezen maar omdat Ruben er niet bij is wil hij het uitstellen tot morgen. Dus die houden we nog te goed.

Zaterdag: Ben vertrekt super vroeg om te gaan vissen. Ik heb een rustige ochtend met de kinderen. Helaas heeft Ben weinig geluk vandaag en is hij vrij snel weer thuis. Voor mij een mooie gelegenheid om nog even mee te gaan sporten met Jan en m’n moeder. De rest van de dag doen we eigenlijk niet erg veel we rommelen wat en ik heb simsen weer ontdekt…dus ik zit een poos achter de computer. Ben bied aan om te koken, SUPER FIJN! Omdat we gisteren geen film hebben gekeken doen we dat vanavond. We hebben een gezellige avond!

Zondag: Het is vandaag heerlijk weer! Rond 11 uur staan er mensen van stichting Opkikker voor de deur met een grote verassing voor de kinderen. Omdat ze ambassadeurs zijn van stichting Opkikker krijgen ze een mooie medaille en een oorkonde. We krijgen zelfs (kinder) champagne en proosten er met elkaar op! Wij mochten vorig een prachtige dag beleven dankzij stichting Opkikker en daarna zijn de kinderen ambassadeurs geworden. Super leuk! Later in de middag gaan we even kort op visite bij m’n ouders. Aan het eind van de dag zijn Ben en ik knetter verbrand! Helaas heeft Hadassa ook rode schoudertjes en rode wangentjes…de zon is sterk! Ik moet echt zonnebrand kopen. ‘S avonds speel ik lego batman met Ruben op de WiiU en daarna kijken we nog even televisie en op tijd naar bed voor een nieuwe week!

Stefanie Brouwer

Delen op social

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Design en lifestyleDesign en lifestyle