Bij de Brouwers week 40

Maandag

Een normale maandag ochtend. Niet veel bijzonders. Ruben moet ‘s middags naar de tandarts om een foto te laten maken dus daar rijden we met de hele clan heen. Kom ik daaraan.. met een beetje een onderbuik gevoel en vraag of onze afspraak wel vandaag is. Nou niet dus.. MORGEN, wel gewoon dezelfde tijd. Zucht.. oke echt iets voor mij. Eenmaal thuis ga ik koken voor de jongens en als Ben thuis is ga ik naar Marije voor ons filmavondje. We maken een heerlijke nacho schotel en een lava cakeje na. Ik ben vrij op tijd thuis en duik meteen m’n bed in!

Dinsdag

Ik moet naar de oogarts met Hadassa. Ze loenst nogal met haar linker oog en de kinderarts gaf me een verwijzing. Er worden wat onderzoekjes gedaan en na wat oogdruppels mogen we de wachtkamer weer in om het te laten ‘inwerken’. Lang verhaal kort, we moeten haar rechter oog 30 – 60 minuten per dag afplakken zodat de spiertjes van haar linker oog sterker worden. Gelukkig geen brilletje, haar ogen werken verder gelukkig prima! De rest van de middag doe ik weinig, ik ben erg uit m’n ‘doen’ en dat heeft verschillende redenen. Ik doe dus maar gewoon rustig aan. Ben en ik kijken ‘s avonds nog even kort televisie en gaan dan plat!

Woensdag

Gideon moet vandaag voor controle naar de logopedist. Maar wanneer ik hem op kom halen zie ik dat ze een speurtocht hebben ivm de kinderboekenweek. Nooit meer aangedacht.. Gideon helemaal overstuur… gelukkig kon ik de afspraak verzetten en kon hij meedoen met de speurtocht. Uit school gaan Ruben en Gideon spelen en komt er een vriendje voor Boaz hier. Later op de middag halen we Gideon op en gaan naar de logopedist. Die was helemaal tevreden. We hebben een goede dag vandaag het loopt eigenlijk gewoon helemaal prima en dat is erg fijn.

Donderdag

Hadassa en ik gaan voor het eerst naar Bumba groep. Wat hebben we een goede ochtend, ouders ontmoeten en andere kindjes ontmoeten, veel raakvlakken. Het was een geslaagde ochtend. Hadassa is zo moe die valt in de auto bijna meteen in slaap. Ik dacht dat ze na haar boterham wel verder zou tukken en ik even mijn handen vrij zou hebben. Maar niets is minder waar mevrouw is druk aan het gillen in bed en wil er niet blijven. Dan maar mee naar beneden en spelen! Na een poosje is ze toch wel erg moe en leg ik haar op bed. Ze slaapt heerlijk! Na het avond eten ga ik met Gideon naar de bieb. Als iedereen slaapt kijken Ben en ik nog wat netflix en gaan dan slapen, we zijn beide moe!

Vrijdag

We beginnen met de boodschappen. Direct als de jongens naar school zijn gaan Hadassa en ik naar de winkel. Als we weer thuis zijn gaat Hadassa op bed. Ze heeft er niet heel veel zin in. Maar ze valt toch vrij snel in slaap. Ik neem een boodschappenshoplog op doe wat huishouden en ga dan de jongens halen. Na het middag eten ga ik boven wat opruimen en verschoon een aantal bedden. Hadassa speelt lekker en Gideon en Boaz vermaken zich ook prima. Het is echt ineens weer zomer buiten..en vind het stom. Ja de zon is lekker maar ik wil gewoon herfst, punt. Aan het einde van de middag komt Ben thuis en gaat hij vissen met Boaz. Na het eten fiets ik nog met de overige kids πŸ˜‰ een rondje en Ruben blijft even hangen bij de vissers. Wanneer Hadassa op bed ligt en Ruben weer terug is houden we met z’n drietjes filmavond. Als B & B Weer terug zijn gaan we naar bed. Iedereen is moe.

Zaterdag

Ben gaat al op tijd aan het werk, het is weer erg druk. Ik doe direct m’n rondje stofzuigen en dweilen nu de jongens toch allemaal lief aan het spelen zijn. Hadassa blijft de hele ochtend wakker! Dat gebeurd echt nooit, ik hoop dat we die er in kunnen houden zodat ze ‘s middags weer gaat slapen. Na het middag eten gaat ze naar bed en ga ik wassen en simsen πŸ˜‰ ZO LEUK! haha… Aan het eind van de middag bak ik pannenkoeken heul veul pannenkoeken. Na het eten kijken we een film met z’n alle omdat Ben en Boaz er gisteren niet bij waren. We hebben een gezellige avond en gaan na de film allemaal naar bed.

Zondag

Ik kan helaas niet naar de kerk, er is geen creche en Ben is aan het werk. En met Hadassa kan ik niet in de kerkzaal zitten. Dat is voor haar niet leuk en voor mij niet. Dus Boaz en Gideon gaan met m’n ouders mee. Ruben voelt zich niet zo lekker. Het middag slaapje kan ik wel vergeten..om negen uur is Hadassa al hartstikke moe en om half 10 leg ik haar op bed. Het was dus eenmalig πŸ˜‰ Ruub en ik doen lekker rustig aan. Boaz en Gideon eten bij mijn ouders en Ben komt net na het middag eten ook thuis. Ruben voelt zich gelukkig weer wat beter en wanneer z’n vriendje op belt of hij hier kan spelen wil hij dat graag! We hebben echt een super rustig dagje. Alhoewel Ben aan aantal keer heen en terug naar z’n werk rijd. Bo en Gi eten bij opa en oma. Ik ga ze haal ze op en dan is het langzaamaan voor iedereen bed tijd. Ben rijd nog een keer naar z’n werk en ik ga vast op bed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *