Herinneringen

Foto’s maken vind ik leuk maar doe ik veel te weinig…vervolgens foto’s afdrukken en een mooi fotoboek maken is iets wat al ik helemaal nooit doe. Ik heb er geen ‘tijd’ voor of wat een gedoe om al die foto’s uit te zoeken.. Ik ben ooit eens begonnen met een fotoboek voor Ruben en na 6 pagina’s ben ik gestopt. Inmiddels is hij 14 en duizenden foto’s verder maar nog steeds is er geen fotoboek af.

Alle foto’s staan op de computer en Ruben is natuurlijk niet meer ons enige kind…dus je kan je voorstellen dat het veel foto’s zijn! Als ik nog maar denk aan het beginnen wil ik al stoppen. Maar toen stuitte ik op Fotofabriek en ben ik eens op onderzoek uitgegaan op hun site en wat ze bieden hadden.

Blij verrast!

Ik kan je zeggen ik was blij verrast! Wat een diversiteit zeg! Natuurlijk kun je een fotoboek maken en foto’s laten afdrukken. Maar daarnaast kun je bijvoorbeeld ook wanddecoraties van karton, hout of plexiglas laten maken. Of een mooie poster voor in je tuin. Een fotokalender, een jaar of verjaardagskalender maken met foto’s van je gezin hoe leuk is dat! Boekenleggers, slingers, kaarten, visitekaartjes en mondkapjes allemaal persoonlijk gemaakt met je eigen foto’s.

En wat dacht je van deze leuke retro prints!

Je kunt gemakkelijk foto’s uploaden, zelfs vanaf facebook en instagram. Aanpassen of een filter over de foto is allemaal geen probleem. Het werkt echt makkelijk en als je plotseling moet stoppen of je bent al een poosje bezig geweest worden je projecten opgeslagen zodat je een andere keer weer verder kunt. Het uitzoeken van de leukste foto’s die je wilt gebruiken is denk ik het lastigste klusje 😉 .

Mooie Herinneringen

Dus die fotoboeken maken, of in ieder geval starten met één van de vele moet ik nu toch echt maar eens gaan doen. Maar met Fotofabriek moet dat wel lukken! En ik denk dat de kinderen het wel erg leuk vinden om een eigen boek te hebben.. zeker voor later. En voor mij een goede reden om al die herinneringen weer voorbij te zien komen !

Ben jij helemaal bij met je fotoboeken, of ben je net als en ik en loop je jaren achter??

Stefanie Brouwer

Delen op social

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Design en lifestyleDesign en lifestyle