Is het al bijna kerst?

Het is nog maar net November..maar ik denk al aan Sinterklaas, de Kerstboom en het nieuwe jaar. Elk jaar rond deze tijd kan ik inschatten hoeveel zin ik heb in het “feestseizoen”. Er zijn jaren dat ik wil dat het snel voorbij is en jaren waar ik er juist ontzettend naar uitkijk. Dit jaar heb ik er zin in. Een berg cadeautjes inkopen voor 5-12, op zoek naar lekkere kaneel geurkaarsen en kerstversiering. Nog even en dan is het zover.

Kaarten versturen

Iets wat we jaren geleden al hebben afgeschaft hier in huis is kerstkaarten versturen. Ik vind het altijd zo’n gedoe. Wie stuur je er één? Heb ik alle adressen wel? Wat schrijf ik er op? Maak ik de kaarten zelf of koop ik ze gewoon? Dus we hebben eigenlijk gewoon besloten dat we dat niet meer zouden doen. En het is me opgevallen dat in de loop der jaren steeds minder kerstkaarten verstuurde, of überhaupt kaarten.

Toch leek het me dit jaar leuk om wel kaarten te sturen. Leuke kaarten, van die zelfgemaakte met een leuke foto van de kinderen. En dan niet naar dertig mensen of meer, maar gewoon naar mensen die dichtbij ons staan. Opa’s en oma’s broers\zussen een vriend of vriendin. Gewoon een klein aantal.

Op de site van Fotofabriek vond ik een aantal variaties in kerstkaarten, verschillende grootte, dubbele of enkele kaart. En helemaal te personaliseren. Ontzettend leuk! Dus ik heb een leuke ‘winterfoto’ van vorig jaar uitgekozen van de kinderen en een kerstkaart gemaakt. Het eindresultaat vind ik ontzettend leuk!

Nu alleen nog even wachten totdat ik ze kan versturen 🙂

Stefanie Brouwer

Delen op social

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Design en lifestyleDesign en lifestyle