Bij de Brouwers: Week 20

Zondag: Moederdag vandaag! Ik wordt verrast met een ontbijtje op bed en mooie cadeaus van de kinderen.

‘S morgens gaan we langs mijn schoonouders en later op de middag gaan we langs mijn ouders. Het is een ontzettend gezellige dag!

Maandag: ‘S morgens lekker bezig in huis. Nadat ik Hadassa weer van school heb gehaald gaat ze slapen en heb ik wat tijd voor mezelf. Ik ga lekker simsen.

Wanneer de jongens thuis zijn doen ze lekker rustig aan. Gideon speelt op de Wii en als snack wilde hij een paprika. Die eet hij het liefst elke dag!

Dinsdag: Hadassa heeft een vrije dag. We spelen samen met haar pop. Ze wil vooral steeds de speen in en uit de mond halen.

Ook wil ze tegenwoordig mijn kussen in haar bed als ze gaat slapen. Misschien binnenkort toch maar kijken of ik een kussen voor haar ga kopen.

Zoo schattig dit, wanneer we gaan eten doet Hadassa keurig haar handjes samen. Zoo lief!!

‘S avonds komt Dorien langs en we hebben een gezellige avond en een heerlijke bak Ben&Jerry’s!

Woensdag: Ik maak alle slaapkamers schoon en ben in de weer met de was. Als Hadassa ligt te slapen ga ik lunchen.

Ze is best huilerig als ze wakker wordt. En ze ligt zowaar lang genoeg bij me om het vast te leggen. Dat gebeurd dus echt nooit!

Donderdag: ‘S morgens haal ik Beer op bij mijn ouders. Ik mag een ochtendje oppassen. Ook heb ik een afspraak met Nadine.

En kruimelen met ontbijtkoek is ontzettend leuk!

‘S avonds ga ik met Marije naar de film een verlaat verjaardagscadeau. Het is ontzettend gezellig!!

Vrijdag: Hadassa en ik starten rustig op. Eigenlijk is deze hele ochtend en middag relaxed. Gideon heeft een feestje dus hij hoeft deze keer niet naar zwemles.

En vrijdag vieren we natuurlijk film avond. Dit doen we echt al jaren..en het is genieten. Soms mogen de matrassen naar beneden dan is het helemaal feest!

Zaterdag: Ben is aan het werk en de jongens doen elk hun eigen ding. Boaz en Gideon spelen buiten met waterpistolen. Het is ineens een zomers dagje! ‘S middags kies ik voor een lekkere en gezonde lunch voor de kinderen en ze smullen er van!

Ruben gaat bij een vriendje spelen. En Boaz en Gideon gaan repeteren voor hun optreden die avond. Dan kan ik ook nog even mijn tekst oefenen.

‘S avonds mogen de jongens optreden met het kinderkoor! Het is een speciale avond voor Compassion. Ontzettend leuk! Ik mag mee spelen met het toneel en nog een kort praatje houden over de reis naar Rwanda.

Deze week was ontzettend relaxed. Leuke dingen gedaan en vooral ook gewoon rustig aan gedaan. Heerlijk!

Tot volgende week! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *