Bij de Brouwers: Week 21

Zondag: Nadat we er lang over nagedacht hebben besluiten we het stapelbed van Boaz en Gideon weer in elkaar te zetten en mogen ze weer samen op één kamer slapen.

Later op de middag gaan we naar mijn ouders en hebben we daar gezellig gebarbecued.

Maandag: Begint zoals altijd met schoonmaken! Wanneer ik Hadassa heb opgehaald van school leg ik haar op bed en ga ik met Ruben naar de orthodontist. En wees gerust.. één van mijn lieve vriendinnen en toevallig ook onze buurvrouw paste even op 🙂

Ruben mag vanaf vandaag beginnen met het dragen van elastiekjes. Het is ongelofelijk hoe veel verandering je nu al kunt zien aan zijn gebit!

Dinsdag: Van de ochtend kan ik me eigenlijk weinig herinneren, vast iets met huishouden 😉 Maar ‘s middags als Hadassa slaapt begin ik met het bakken van pannenkoeken.

Esmee komt oppassen en eet samen met de kinderen en legt ze op bed. Ben en ik gaan uit eten met de buren. We hebben een ontzettend gezellige avond!!

Woensdag: ‘S morgens ga ik met Hadassa naar de kinderarts voor haar halfjaarlijkse controle.

Ze is erg tevreden en ziet dat ze goed vooruit gaat. We spreken af dat we over een jaar terug komen. Ontzettend fijn dat er geen reden is om vaker te komen! Wel hebben we een afspraak gemaakt voor een echo van haar nieren. Dit ivm het syndroom dat ze heeft. We hopen natuurlijk dat, dat allemaal oké zal zijn!

‘S middags eet Hadassa nog lekker een left over pannenkoek en ze vind het heerlijk. Gideon speelt bij een vriendinnetje en hier thuis hebben we een lekker rustig middagje.

Donderdag: Ik heb ‘s morgens een afspraak en vanuit daar haal ik Beer op.

In de middag ga ik met Gideon naar huisarts. Hij klaagt al langere tijd over pijn in zijn benen.. en het leek me goed om nu toch maar even langs de ha te gaan. Uiteindelijk niet veel wijzer weer naar huis. Maar over een poosje mag hij weer terug komen om te kijken hoe het dan is.

Vrijdag: Ben heeft een vrije dag en is aan het vissen. Ik ga er samen met Hadassa even langs het is ook echt heel erg lekker weer!

Daarna gaat Hadassa slapen en begin ik alvast met het bewerken van een vlog.

‘S middags naar zwemles met Gideon en Hadassa gaat mee natuurlijk. Boaz is bij Ben ook aan het vissen.

En natuurlijk filmavond! Beer logeert dit weekend bij ons dus hij mag ook gezellig mee kijken.

Zaterdag: Ik ga met Ruben en zijn vriendje naar de bioscoop, ontzettend gezellig!! Hadassa begint steeds een beetje meer aan Beer te wennen. Want eigenlijk vind ze het heel erg spannend.. en ook wel eng.

Boaz heeft ineens zin om koekjes te bakken. En toevallig had ik een bakmix voor koekjes in huis. Dus hij kon meteen aan de slag!

Het was een succes ze waren echt lekker! Dus ik zet direct weer een bakmix op het boodschappenlijstje.

Jayden komt bij ons logeren ik vouw een hele berg was waar ik allang tegenaan hikte. We hebben een fijne week gehad! Op naar de volgende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *