Bij de Brouwers: Week 22

Zondag: We hebben een super relaxte dag. We spelen spelletjes en Ben ik kijk hangen lekker op de bank met Midsomer Murders. Heerlijk!

Maandag: Ik vind het altijd heerlijk om deze te starten met schoonmaken. Zo na het weekend kan ik daar gewoon van genieten 😉

Ik eet een lekkere salade als lunch. Wanneer Hadassa slaapt ruim ik de kamer van Boaz en Gideon op.. het is ook echt nodig!

Na het avond eten ga ik naar Marije voor een potje Levensweg. Het blijft een leuk spel!

Dinsdag: ‘S morgens zwaaien we Gideon uit want hij gaat op schoolreis. Hij heeft er ontzettend veel zin in en zat om zes uur al aangekleed beneden. Hadas is zoveel buiten de laatste dagen. Zodra ze is aangekleed moeten haar schoenen aan, en gaan!

‘S middags moet ik haar wakker maken om naar het ziekenhuis te gaan voor de echo van haar nieren. In de wachtkamer mag ze lekker lunchen 🙂

De echo is helemaal goed gegaan. Ze deed het zo goed!! Binnen vijf minuten stonden we weer buiten. Aan het eind van de middag kreeg ik telefoon van de kinderarts dat alles er goed uit zag!! HEEL FIJN!

Woensdag: Ik heb van deze hele dag geen foto’s. Mijn vader en Geertha zijn er. We hebben een ontzettend gezellige dag. Veel bijgekletst en lekker gegeten samen.

Donderdag: Het is Hemelvaartsdag en net als elk jaar gaan we naar de markt in Gieterveen. Echt een traditie inmiddels. We gaan al vroeg en het is nog niet super druk. Dat is wel fijn want met een buggy lopen is anders echt haast niet te doen. Later op de dag ga ik verder met verf krabben op de trap.. zucht wat een rot klusje. Ik wil hem helemaal blank schuren en dan lakken.

Het leek een heel goed idee… maar het is best tijdrovend. Ik hou het eindresultaat maar in gedachten 😉

Vrijdag: We starten rustig op, ik werk een hele berg was weg en verschoon wat bedden. ‘S middags heeft Boaz een feestje en Gideon zwemles. Tijdens zwemles sneak ik er even tussenuit want Hadassa heeft echt wat zomerkleding en sandaaltjes nodig. Dus ik ga even gauw langs de Hema en de Bristol.

Boaz komt pas laat thuis van het feestje en we hebben samen besloten de film avond op te schuiven naar zaterdag.

Zaterdag: Ben gaat vissen en vertrekt al op tijd. Rond vijf uur geloof ik. Hadassa wordt pas om half negen wakker dus ik kan zowaar uitslapen. HEERLIJK! Ze wil direct naar buiten en dus een mooie gelegenheid om haar nieuwe kleertjes en sandalen te testen want het is heerlijk weer!

En ja… ze ziet er super schattig uit! <3

Boaz is bijna de hele dag aan het zwemmen met mijn broertje en Ruben speelt hier met een vriendje.We spelen spelletjes en alle grootse plannen die ik had blijven plannen en worden niet uitgevoerd. We gaan barbecueën en natuurlijk film avond!! Al met al een heerlijke dag.

Op naar volgende week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *