Bij de Brouwers, week 36

Ja hoor daar istie weer! Ons weekoverzicht 🙂

Maandag

De school start weer! Na zes weken lang vakantie gaan we weer in ons gewone ritme en mogen we weer op tijd uit bed. Als de jongens naar school zijn start ik heb mijn dagelijkse ochtend rondje huishouden. Hadassa heeft een aantal dagen haar ritme  omgegooid (ik was er net zo lekker aan gewend) en nu is ze dus wakker wanneer ik bezig ben. Vind ze niet zo leuk..misschien toch maar wat omgooien in m’n routine. OF Hadassa weer in haar oude ritme krijgen 😉 ‘S middags ga ik met Hadassa naar het ziekenhuis in Groningen voor onze jaarlijkse controle bij de neuroloog. Wat inhoud, een halfuur wachten voor vijf minuten in gesprek zijn. Concluderen dat alles goed is en dan kunnen we weer gaan.Gelukkig is ook dit keer alles goed! Iets om dankbaar voor te zijn! Eenmaal thuis haal ik direct de jongens op en is het opeens HEUL warm buiten! Ik begin met het maken van het avond eten. Als Ben thuis is ga ik wat lekker eten halen en vervolgens naar Marije. Want het is  onze maandelijkse filmavond is vanavond! Heerlijk even ontspannen!

Dinsdag

Ik kan maar moeilijk wakker worden. Ik moet echt weer in het ritme komen merk ik! Als de jongens naar school zijn begin ik aan m’n rondje huishouding. M’n moeder komt spontaan gezellig langs en we kletsen de hele ochtend! Tijd om de jongens op te halen en lekker wat te eten. Hadassa is ontzettend aan het jengelen.. en al hoewel ik deze middag had willen gebruiken om nog wat te gaan doen in het huis, maar voor nu is het snottebellen vegen en knuffelen. Uiteindelijk gaan we toch samen boven even wat schoonmaken en Hadassa lijkt het prima te vinden. Ruben gaat uit school langs opa en oma ..want ja.. playstation. Boaz speelt met een vriendinnetje. Ik begin met het avond eten. Desteny komt langs en eet gezellig mee. Ruben eet bij opa en oma en Boaz gaat na het eten ook nog even bij ze langs. Ik doe de was en daarna plof ik op de bank met Ben. Better call Saul it is! 

Woensdag

Hadassa word wakker met een nog grotere snotneus dan gisteren maar is wat minder aan het jengelen gelukkig! Omdat ze ‘s morgens een lang slaapje doet kan ik al m’n taken afstrepen. HEERLIJK! Na de lunch ga ik met Gideon en Boaz naar de kapper. We kopen een verjaardagscadeau voor Wesley want die wordt zestien! Ook scoren we een mooie jurk voor Hadassa’s verjaardagsfeestje 🙂 Door naar de verjaardag van Wes. We hebben een gezellige middag en avond! Eenmaal weer thuis is het bedtijd voor de jongens en doen Ben en ik ook niet veel meer. Lampje is uit voor vandaag!

Donderdag

Wat een nacht…Hadassa was van één uur tot half vijf wakker. En niet zo maar wakker. Ze had koorts en was ontzettend druk. Ze was zo anders dan anders. Pfff… gelukkig hielp de zetpil en viel ze uiteindelijk toch in slaap. Maar het was een heeeel kort nachtje! Oja.. en ik ben jarig vandaag. Mijn moeder komt ‘s morgens langs. Esmee en Chantal en mijn schoonouders zijn er ‘s middags. Erg gezellig! Ben had eigenlijk cursus, maar hij was laat van z’n werk en bleef thuis. Wat ontzettend gezellig was. Hij had sushi gehaald en Ben&Jerry’s als dat geen fijne afsluiter van de dag is! Op naar morgen!

Vrijdag

Een goede nacht gelukkig! Hadassa sliep lekker door. Wel zijn de snottebellen langer dan ooit tevoren! Ik ben ‘s morgens bezig met wat extra werk wat gisteren is blijven liggen. Helaas slaapt Hadassa echt heel kort waardoor het niet allemaal gaat zoals ik dat wil..tja zo gaat dat dan. Als ik de jongens van school haal, giet het enorm! Het komt echt met bakken uit de lucht! Gelukkig wonen we super dichtbij en zitten we gauw weer droog. ‘S middags ga ik boodschappen halen en ben ik bezig Hadassa’s snottebellen te vegen. Na het avond eten spelen de jongens nog wat en dan zetten we de film aan. Gideon mag kiezen deze avond, de popcorn en chips komt op tafel en ‘het regent gehaktballen 2’ gaat van start. Ben gaat met de jongens op bed, ik kijk nog één aflevering van een serie en ga dan ook lekker pitten.

Zaterdag

Ik word wakker van een Hadassa en na het maken van haar fles kan ik niet meer slapen. Alhoewel het weekend is ga ik er toch maar uit. We willen vandaag de achtertuin aanpakken. In de tijd dat we op vakantie waren is er meters hoog onkruid gegroeid en liggen er nog zooooveel stenen in de tuin. Ik wil gewoon heel graag dat het opgeruimd en onkruid vrij is! We zijn druk bezig in de tuin en pas tegen half 1 echt klaar. Dan eten we wat en maken we ons klaar. We zijn de hele middag bij mijn schoonouders om hun verjaardag te vieren en het is super gezellig!! Eenmaal thuis rommelen we nog wat, leggen de jongens op bed en gaan zelf ook.

Zondag

‘S morgens gaan we met z’n allen naar de kerk. Daarna gaan we naar mijn ouders. We eten gezellig samen en hebben een leuke middag! Eenmaal thuis, zet ik een vlog in elkaar voor maandag. Totaaaaal geen zin in koken.,dus het word een boterham en voor de jongens hadden we nog wat poffertjes 🙂 Verder een relaxed avondje 😀

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *