Bij de Brouwers, week 37

Maandag

Wanneer de jongens naar school zijn ga ik met Hadassa naar Nadine. Ik heb haar al een tijdje niet gezien en we kletsen lekker bij! Het is erg gezellig! Ik rij langs school en haal de jongens op. Aangezien Hadassa niet geslapen heeft ‘s morgens gaat ze nu in de middag slapen. En ik heb m’n handen vrij, je zou denken super! Maar.. ik merk al snel dat ik op zoek naar snacks omdat ik me verveel…Super irritant! Even later staat Marije op de stoep, we kletsen wat en dan is het alweer tijd om de jongens op te halen. Marije brengt Ruben weg, en Ben brengt mij naar Groningen. Daar stap ik bij m’n moeder in de auto en gaan we naar de informatie avond van onze reis naar Rwanda die in 2019 gaat plaatsvinden ( hopelijk)! We rijden langs de mac en dan door naar Apeldoorn. Wat is het gezellig en ik heb nu nog zoveel meer zin om mee te gaan! Ik kan niet wachten! Rond half elf zijn we weer thuis. Ik duik meteen m’n bed in!

Dinsdag

Als ik de jongens naar school heb gebracht blijf ik daar. Want ja, ik ben een luizenmoeder 😉 We doen vandaag controle en Hadassa is zo zoet! Ze is rustig en kletst gezellig. Fijn dat ze gewoon mee kan! Thuis wil ik beginnen met stofzuigen..maar dan kom ik er al gauw achter dat hij kapot is. Ben en ik hadden het er al over gehad dat hij echt veel minder werd. Maar..we hebben ‘m dan ook al bijna 10 jaar! Maar oke, ik kan echt NIET zonder stofzuiger! Dus ik bestel meteen een nieuwe! Morgen  komt ie! 🙂 Hadassa is ‘s middags erg jengelig en wil natuurlijk niet slapen 🙁 We hebben een rustige middag. Ben moet nog even weg voor z’n werk maar is al vrij snel weer thuis. Als hij op bed gaat kan ik het niet laten nog even wat netflix te kijken. Als je eenmaal in een serie zit…zucht.

Woensdag

Oke..dat van die serie was dus geen goed idee. Hadassa werd wakker om kwart over 5. Die viel na haar fles weer in slaap.. ik dus ook.. waardoor ik me verslaap. Haasten dus. Gelukkig komt iedereen op tijd op school. Hadas is voor de verandering weer flink aan het jengelen..en niets lijkt dan te helpen. Behalve verkleefd met mij te zijn. Er komt een vriendje bij Ruben spelen en Desteny komt ook gezellig bij ons. Ik merk richting de avond dat ik me niet zo lekker voel…niet zozeer lichamelijk maar in m’n hoofd. Overvol zit ie.. en dan vind ik het lastig om de gezellige moeder uit te hangen. Ben is pas laat thuis we kijken nog wat netflix en gaan dan plat.

Donderdag

De jongens zijn naar school en ik rij door naar Veendam om naar de kapper te gaan. Wenkbrauw hars tijd it is. AUW! Ik kan er nooit aan wennen. Het zal er al aan te komen na gisteren…maar ik zit niet lekker in m’n vel. Daarnaast wil Hadassa niet slapen en is ze alleen maar aan het huilen…ik voel me even moederziel alleen en en niet goed wat ik moet doen. Gelukkig word ze na een tijdje wat rustiger een gaat ze even wat te gaan spelen. En dan is het al weer tijd om de jongens van school te halen. ‘S middags is Hadassa heel moe en slaapt ze gelukkig lekker ! Alle jongens zijn naar school.. ik besluit om lief te zijn voor mezelf en de boel de boel te laten en lekker wat te simsen. Na het avond eten is Hadassa is echt super lief en vrolijk. De jongens trouwens ook! Ze spelen lekker en dat helpt me zo vandaag! Ben is weg en die zal pas laat thuis zijn dus ik ben blij dat alles hier soepeltjes verloopt. Ik vouw een huge berg met was en als iedereen slaapt plof ik op de bank, ik kijk een serie uit en wanneer Ben thuis is gaan we pitten!

Vrijdag

Boodschappen doen! Het  verschilt een beetje welke dag ik boodschappen doe. Ik had het eigenlijk gisteren willen doen..maar hé dat was gewoon niet de juiste dag! Eenmaal thuis gaat Hadassa slapen en kan ik alles opruimen. Ik vink wat van m’n huishoudlijstje af en typ een blog. En alweer op naar school! ‘S middags krijg ik ineens een opleving en vind zowaar de energie om lekker wat in huis te doen, dat vind ik zo fijn!! Desteny belt met de vraag of ze kan komen logeren, gezellig! We kijken met z’n alle een film en dan iedereen naar bed!

Zaterdag en Zondag

Het weekend was heel anders dan dat ik in gedachten had. Ik wilde bergen werk verzetten maar in plaats daarvan was ik lui en kwam er weinig uit m’n handen. Het was Ben z’n werk weekend en hij had het gelukkig niet super druk. Alleen ging vrijdag nacht z’n alarm echt VEUL te vaak! Het was een ontspannen weekend en het schuldgevoel dat ik bijna niks gedaan had moet ik nog even afschudden. Op naar weer een nieuwe week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *