Bij de Brouwers, week 38

Maandag

Nieuwe schoolweek en wat loopt deze dag lekker zeg! Ik ben de hele ochtend lekker bezig de woonkamer is aan de beurt en Hadassa speelt in de box. Tegen de tijd dat ik klaar ben is ze er behoorlijk zat van. Dus ze krijgt fruit en gaat dan lekker slapen. Daarna ga ik verder! Boaz heeft vanaf deze week 4 weken achter  elkaar op maandag judo. En wat heeft hij er zin in! Nu kan hij meteen kijken of hij het wat vind want het lijkt hem wel een leuke sport om op te gaan. De rest vandaag loopt gewoon soepeltjes en ik geniet ervan met volle teugen! Na zo’n bagger week/ weekend is dit net wat ik nodig had. Na het eten gaan Boaz en Ben vissen ( net als op vakantie) Boaz vraagt het bijna dagelijks! Hij vangt twee mooie voorns. Als iedereen ligt kijken Ben en ik nog wat Netflix en gaan we lekker pitten. Als ik de gang in loop zie ik Boaz liggen, op de grond onder mijn jas..istie daar gewoon gaan slapen. Haha.. wij dachten dat hij allang in bed lag nadat hij naar beneden was gekomen voor een knuffel. Gauw in z’n bed gelegd ( nadat ik foto’s had gemaakt natuurlijk, te hilarisch)!

Dinsdag

Hadassa en ik gaan op visite bij Marieke, te lang geleden ook! We kletsen gezellig wat bij terwijl Hadassa alle het nieuwe speelgoed aan het ontdekken is. Eenmaal thuis zijn de jongens vrij en eten we een boterham. Boaz heeft een vriendje mee genomen en die peren ‘m meteen naar buiten, wat is het warm! Hadassa gaat op bed omdat ze de hele ochtend wakker is geweest en ik ga ” m’n ding doen ” schoonmaken enzo. Ik luister tegenwoordig super Hillsong en kan daar zo van genieten..een heerlijk moment van aanbidding tijdens het poetsen. Handige combi 😉 Na een uurtje ben ik klaar en ga ik er gewoon even van genieten dat ik niets hoef. Oke..dat dacht ik, want zodra m’n kont de bank raakt word Hadassa wakker en ze is super onrustig! Ze huilt en jengelt een uur lang! Ik denk dat ze nog niet helemaal klaar was om wakker te worden, zelf op de fiets naar school blijft ze doorgaan. Als ze weer wat rustiger is gaat ze lekker spelen. Na het avond eten ga ik naar school voor 10 minuten gesprekken. Eenmaal thuis doen we lekker rustig aan. Televisie aan en chillen maar!

Woensdag

Een lekker ochtendje, Terwijl ik wat extra dingen afrond van m’n huishoud gebeuren ( want ik morgen ochtend de hele ochtend weg) ligt Hadassa lekker te slapen. En ook als ik klaar ben en ik heb zowaar drie kwartier voor mezelf. NETFLIX! We hebben een super relaxed middagje de jongens hangen wat op de bank en spelen samen. Ze zijn ze alledrie best moe en genieten van hun vrije middag. Na het avond eten vertrek ik richting Marije en gaan we naar de bios ( sowieso m’n favo uitje! ) Ik heb het gevoel dat ik echt heul vaak ga. Maar het is voor mij echt een manier om te ontspannen en gewoon Stefanie te zijn. We hebben een super gezellige avond. Als ik thuis kom zitten Ben en ik nog even samen en gaan dan naar lekker slapen!

Donderdag

Als de jongens naar school zijn fiets ik even langs de winkel voor een kleine boodschap. Ik stofzuig en dweil en breng dan Hadassa naar Chantal. Ik ben de hele ochtend zoet in het Beatrixoord als voorbereiding op de ouder-kind groep in oktober. Heel veel vragen beantwoorden en doelen stellen. Niet alleen voor Hadassa maar ook voor mijzelf. Man…wat ben ik dankbaar voor die lieve mensen daar. Als ik daar klaar ben haal ik Hadassa op en ga ik naar huis. De jongens blijven over dus die haal ik later vanmiddag pas op. Jolé komt mee uit school en blijft eten. Ook Marije eet mee en het is een gezellige en drukke boel aan tafel. Ben vertrekt naar cursus. Volgende week heeft hij examen..dus hopen dat ie het haalt, daar ga ik wel vanuit!! Als alle jongens liggen ga ik op bed ik kijk nog wat Netflix op m’n telefoon en ga dan slapen.

Vrijdag

Pfoe..Hadassa is huilerig! Ik moet wel even naar Veendam om wat cadeautjes te halen. Jolé is jarig en Gideon heeft een feestje dus even snel langs de intertoys. Dan loop ik meteen even door de AH omdat Ben eergisteren thuis kwam met een koelbox vol met appels van een vriend. Dus ik mag aan de slag! Eenmaal thuis Hadassa gauw een hapje en naar bed want ze is HEEL moe! Ik begin met het schillen van een deel van de appels. Maak alvast twee taarten en haal de jongens van school. Na de lunch hebben we nog even rust, dan brengen we Gideon weg en rij ik met Boaz en Hadassa naar het feestje van Jolé! Gideon weer opgehaald. Ruben is al thuis, Boaz blijft nog even op het feestje. Ik ga wederom een taart bakken en appelflappen! LEKKER> Maar onwijs veel werk..pffff. Ik ben voorlopig echt ff ‘uitgebakken’! Drie appeltaarten en TWINTIG appelflappen verder….. ik wil niet meer in de keuken staan. We halen een patatje. Daarna wil Ben vast een beginnetje maken bij de veranda van m’n ouders. Dus geen filmavond, die schuiven we door naar morgen.

Zaterdag

Ben en Boaz zijn bij mijn ouders om te werken aan de veranda. Ik doe boodschappen met Hadassa en Gideon. Gideon wil daarna ook graag naar opa en oma loopt ook die kant op. Ik ben echt lui vandaag… ik ben vooral aan het simsen en chillen. Hadassa ligt lekker lang te slapen na het boodschappen doen dus daar geniet ik dan maar van 😉 Boaz heeft een feestje en als hij thuis komt gaat ‘ie met Ben vissen. Ook nu dus geen filmavondje. Als de jongste jongens op bed liggen kijk ik met Ruben nog een stukje van een Avenger film en dan gaan we naar bed.

Zondag

We gaan met z’n alle naar de kerk. Eenmaal thuis eten we lekker wat en ga ik met de was bezig. We rommelen wat aan. Later op de middag komt mijn vader aan. Die blijft een aantal dagen bij ons. We hebben een lekker relaxte dag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *