Bij de Brouwers week 41

Maandag

Tja, deze ochtend is gewoon altijd hetzelfde. Ik maak de woonkamer schoon en Hadassa speelt in de box. En ze speelt ook echt dit keer en eigenlijk is ze heel tevreden. Heerlijk! Dat maakt het voor mij een stuk aangenamer, en voor haarzelf ook! Wanneer de jongens uit school zijn eten we lekker een boterham en ga ik eventjes met m’n moeder weg. Als ik weer thuis ben ga ik wat opruimen in de kamer van de jongens en Hadassa speelt gelukkig nog steeds vrolijk. Later op de middag gaat Boaz bij een vriendje thuis vissen, ja hij heeft de smaakt helemaal te pakken! Ze vangen er vijf! Na het avondeten gaat Boaz voetballen schoenen halen bij opa en oma, en die moeten natuurlijk meteen getest worden. Dus samen met Ben gaat hij naar het voetbalveld. Ik hang een beetje op de bank ( nadat alles aan kant is 😉 ) en kijk ik (tussen de bedrijven door) Alaskan Bush people terug. JA dat vind ik ontzettend leuk, ik neem het altijd op! Als iedereen ligt kijken Ben en ik nog televisie en als Netflix voor de 5e keer blijft steken gaan we dan toch maar op bed!

Dinsdag

Oke, Hadassa is vandaag een stuk minder blij dat gisteren. Ik hoef alleen even te stofzuigen en dweilen maar ze gilt aan één stuk door. Pff… dat vind ik zo lastig! Als ik klaar ben knuffelen we even en geef ik haar fruit, en dan maar gauw op bed ik denk dat ze moe is. Later op de ochtend komt Nadine langs. Als de jongens weer naar school zijn doe ik eigenlijk niet zo heel veel behalve continu achter Hadassa aan zitten want jongens ze blijft maar overal opklimmen ik kom echt 10 armen en ogen te kort. O, ja en heel veel was vouwen. Wanneer Ben thuis is, LAAT! ga ik naar Dorien. Thuis ga ik meteen pitten!

Woensdag

Ik kan de openingszin van gisteren wel weer gebruiken voor vandaag, Hadas zit niet lekker in dr vel. Ze slaapt dan ook meteen wanneer ze haar fruit op heeft. Waar ik trouwens echt heel blij mee ben is dat ze haar oog pleisters op laat plakken zonder gedoe, er geen moment aan plukt en ze er ook weer makkelijk af laten halen. Heel fijn! Na het avond eten is Ben thuis en dan sta ik op het punt om weg te gaan. We hebben weer een moeders doen avond, het is ontzettend gezellig we spelen een potje party & co Hilarisch!

Donderdag

We starten de ochtend bij de Bumba groep. We oefenen (zelf) met een lepeltje eten en uit een rietje drinken. Voor de komende tijd weer iets om te oefenen/proberen. Ze is zo ontzettend moe, na vijf minuten in de auto slaapt ze al! Verder hebben we een rustige middag. Na het avond eten ga ik met Ruben de week boodschappen halen. Het is erg gezellig zo met m’n oudste TIENER! Leuk zo’n momentje samen, ook al is het dan maar gewoon boodschappen doen. Daarna kijken Ben en ik  nog een stuk film.

Vrijdag

Ik ga vandaag met m’n moeder naar Pernis ( Ben heeft vrij genomen). Gezellig een dagje naar m’n oma.. ik mis haar steeds meer en meer en helemaal nu ze steeds minder goed kan lopen ed. Dan baal ik ervan dat we niet gewoon om de hoek wonen! We hebben een heerlijke middag, we gaan naar de winkels, het is heerlijk weer. Aan het einde van de dag gaan we uit eten met oma en m’n oom en tante. We hebben echt een hele fijne dag! En rond half 12 zijn we thuis, meteen naar bed!

Zaterdag en Zondag

Ben en Boaz gaan vandaag vissen. Het is het perfecte weer..ik vind het al weer snel te warm..maar om te vissen is het perfect! We doen hier rustig aan, ik haal de schade van gisteren in, wassen, dweilen, opruimen. Als ik een dagje ben weg geweest kan ik altijd eerst gaan puinruimen 😉 Dus daar ben ik de ochtend zoet mee. ‘S middags ontdek ik bij Hadassa spruw in haar mond en bel voor advies even naar de dokterspost. En zoals ik dacht is er niet veel aan te doen nu en als ze verder goed eet en drinkt en vrolijk is laten we het maar gewoon gaan. Ik kook haar flesjes, bekers en speentjes uit. Ik vergeet er alleen eentje en die kookt lekker door zonder water oeps…dus dat pannetje en die fles kon ik zo in de container gooien. Aan het eind van de middag komen Ben en Boaz weer thuis en eten we een pizza.. En niet zomaar een pizza, een frikandel speciaal pizza, HOE HILARISCH! Danku Lidl voor die gouden combi 😛 We kijken met z’n allen nog een film en gaan dan naar bed. Zondag gaan we naar de kerk en daarna naar mijn schoonouders. We hebben een heerlijke dag en het is ontzettend gezellig! We komen pas laat thuis en de jongens gaan na nog even spelen lekker naar bed. Op naar een nieuwe week!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *