Bij de Brouwers Week #42

Een ‘kort’ week overzicht zonder foto’s dit keer. Volgende week hoop ik het weer wat uitgebreider te doen.
Maandag: De week is weer begonnen. Ik had er echt geen zin in vanmorgen maar als de jongens eenmaal naar school zijn en Hadassa ligt weer lekker te slapen kan ik toch lekker in huis bezig. Ik blijf het een fijn begin van de week vinden, gewoon lekker huishouden. Hadassa is steeds huilerig en ik weet niet goed wat ik met haar aan moet. Ze laat zich eigenlijk nooit echt troosten dus dat is best lastig. Ze geeft ook eigenlijk niks aan waar je ook maar iets aan hebt of iets uit kan op maken wat er speelt. Ze slaapt wat meer dan normaal dat wel en wanneer ze wakker is, is ze aan het jengelen. We hebben eigenlijk een gewone dag net als alle andere dagen. Ik ben blij als Ben thuis is en hij Hadassa even over kan nemen. Uiteindelijk leggen we haar op bed en valt ze gelukkig goed in slaap. Ben heeft ook nog de torches van Ruben opgehangen zo onwijs stoer. We beginnen met een nieuwe serie en daarna lekker slapen. Moe!
Dinsdag: Boaz is thuis vandaag. Echt heel ziek is hij niet maar ook echt niet lekker. Dus even een dagje rustig aan. Ik hoorde van de juf dat er wel wat rond ging. We zullen zien hoe het blijft gaan. De fysio komt langs voor de uitslag van de test van vorige week.  Na het middag eten besluit Boaz toch naar school te gaan. Nadat Hadassa wakker wordt rij ik even naar de Action, ik moest even iets ruilen. Gideon en Hadassa zijn weer heerlijk aan het spelen.. zo zo leuk om te zien. Na het eten als Ben thuis is ga ik sporten. Eenmaal weer thuis, leggen we de jongens op bed. En weer verder met onze serie. Daardoor…wel te laat naar bed.

Woensdag: Een ochtend net als altijd. Na het huishouden en hadas der fruit gaan we naar school om Gideon op te halen voor logopedie. Hij hoeft dan niet meer naar school maar mag meteen mee naar huis. Dat vind hij helemaal niet erg. Chantal komt met de kinderen langs met lekkere broodjes en we eten samen. Super gezellig! Daarna ga ik met Boaz naar zwemles, want er is kijk les. M’n schoonouders passen op de rest van de kids. Heel fijn! Boaz heeft het heel goed gedaan en hopelijk heeft hij snel z’n volgende bandje en is hij weer een stapje dichterbij het afzwemmen. Ben en ik zijn helemaal ‘hooked’ aan de serie die we begonnen zijn na twee afleveringen weer te laat op bed Oeps.
Donderdag: Ik heb deze dag eens geen moeite met uit bed komen. Ook wel eens fijn. Ik ga rij even langs het kruidvat want daar ze hadden ze weer wat leuke speelgoed aanbiedingen. Vet handig voor 5-12 alvast. Daarna rij ik door naar Marieke, zo fijn om haar weer eens te zien! Echt gezellig! En ik kan lekker met de kleine Amarii knuffelen. Prachtig kind! Een heerlijk ochtendje zo! Ik heb een hele rustige middag. Ik doe eigenlijk niet zo veel meer. Na het eten ruim ik de kamer van Boaz en Gideon op en vouw ik heul veul was. Daarna ben ik weg en eenmaal thuis nog even zitten en dan op bed.

Vrijdag: Een ochtendje net als anders. Hadassa slaapt ik doe het huishouden. Normaal gesproken zou ik nu boodschappen doen maar Hadassa is moe en hangerig dus morgen dan maar. Ik ga als Hadassa wakker is nog wel even langs de winkel voor de noodzakelijk dingen. Daarna de jongens ophalen. Na het middag eten breng ik Gideon naar een vriendinnetje en neem ik haar broer weer mee want hij gaat met Boaz spelen. We hebben een rustige middag. Hadassa spuugt veel vandaag en lijkt niet helemaal lekker in haar vel te zitten. ’S Avonds kijken we een film als altijd en hebben we een gezellige avond.
Zaterdag: Hadassa is laat wakker voor haar doen. Om kwart voor acht! Heerlijk. De jongens zijn al beneden. Ben vertrekt naar z’n werk. Ik ruim onze slaapkamer op. De  jongens zijn heerlijk aan het spelen, daar kan ik echt van genieten. Dat ze gewoon samen zijn zonder ruzie te maken. Ik hoop dat dit het begin is van een relaxte herfst vakantie. Later op de middag ga ik richting Groningen om daar te gaan eten met Chantal. We hebben het echt gezellig gehad en fijn gepraat. En heerlijke sushi gegeten! Na die tijd nog eventjes bij ons thuis gezeten en daarna slapen!

Zondag: Het is echt een super relaxte dag. Ben is aan het werk tot laat in middag. Ik ga daarna met Ruben de boodschappen doen. Het is niet helemaal gelukt deze week, dus dan maar op zondag. Het valt me wel op hoe mega druk het ook gewoon nog is op zondag in de winkel. De jongens spelen ‘s avonds fijn. Boaz heeft een oude radio gekregen en is helemaal in z’n nopjes. Ze zijn boven aan het dansen. Ben en ik genieten van de rust en kijken televisie. Daarna leggen we de jongens op bed en netflixen we weer verder. Die serie…echt. Te leuk 🙂 Hadassa heeft deze dag trouwens geen één extra slaapje gedaan… Ik hoop niet dat dit de gewoonte gaat worden. haha… maar ze was wel super gezellig aanwezig! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *